Cuina catalana i cargols a la llauna • Lleida

Entrants/Entrantes

Caragols

Cargols a la Llauna

Plat estrella de la nostra cuina. El plat més representatiu de la nostra terra. Fets a la brasa i acompanyats amb all i oli o vinagreta. Exquisits ! --•-- Plato estrella de nuestra cocina. El plato más representativo de nuestra tierra. Hechos a la brasa y acompañados con ajo y aceite o vinagreta. Exquisitos !


Escalivada

Escalivada

Plat tradicional de la cuina catalana amb pebrot, albergínia, cebes i tomàquets, tot cuinat a la brasa. Es pot menjar sola o de guarnició d'un altre plat. --•-- Plato tradicional de la cocina catalana con pimiento, berenjena, cebollas y tomates, cocinado a la brasa. Se puede comer sola o de guarnición de otro plato.


Esqueixada

Esqueixada de bacallà

Plat típic de la nostra cuina a base de bacallà dessalat (cru) tomàquet i olives amb un amaniment d'oli d'oliva, all i julivert. --•-- Plato típico de la nuestra cocina a base de bacalao desalado (crudo) tomate y aceitunas con un aliño de aceite de oliva, ajo y perejil.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torrades amb escalivada i anxoves

Llesques de pa torrat, cobert amb escalivada i anxoves en salaó del Cantàbric. --•-- Rebanadas de pan tostado, cubierto con escalivada i anchoas en salazón del Cantabrico.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amanida de ventresca

Amanida amb ventresca (zona del ventre de la tonyina), que aporta un sabor molt més intens, fi i delicat, acompanyat amb pebrot escalivat i canonges.--•-- Ensalada con ventresca (zona del vientre del atún), que aporta un sabor mucho más intenso, fino y delicado, acompañado con pimiento escalivado y canónigos.Carns/Carnes

Xai

Carns a la brasa

A la brasa que domina el menjador, cuinem les nostres excel · lents carns així com bolets i verdures. És una manera sana de menjar la carn que adquireix un deliciós sabor i aroma. --•-- En la brasa que domina el comedor, cocinamos nuestras excelentes carnes asi como setas y verduras. Es una manera sana de comer la carne que adquiere un delicioso sabor y aroma.


Ternasco

Carns al forn

Espatlla de xai i cabrit rostits al forn, lentament amb el seu suc, són dos dels nostres plats que pot degustar. --•-- Paletilla de cordero y cabrito asados al horno, una cocción a baja temperatura con su propio jugo, dos de nuestras carnes de entre las que se podrá deleitar.


Rovellons

Bolets (temporada)

Bolets exquisits dels nostres boscos (Rovellons, Rossinyols, Ceps, etc), que pot degustar tant a la brasa, com saltejades.--•-- Setas exquisitas de nuestros bosques (Rovellons, Rossinyols, Ceps, etc), que puede degustar tanto a la brasa, como salteadas.Peixos/Pescados

RapM

Rap a la Marinera

El rap, de carn compacta i blanca que recorda a la del mariscs, acompanyat d'una salsa suau a la marinera, gambes i musclos. --•-- El rape, de carne compacta y blanca que recuerda a la de los mariscos, acompañado de una suave salsa a la marinera, gambas y mejillones.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bacallà amb bolets

Bacallà salat, procedent de les aigües fredes de l'Atlàntic Nord, acompanyat amb salsa de bolets de temporada. --•-- Bacalao en salazón, procedente de las aguas frías del Atlántico Norte, acompañado con salsa de setas de temporada.Postres

MelMato

Mel i Mato

Mató acompanyat amb mel i ametlles. --•-- Mató (requesón) acompañado con miel y almendras.


SanHonore

Pastis Sant Honoré